Montör till Lyel Fastighetsmontage - med fokus på fönster

Lyel Fastighetsmontage AB är ett företag inom byggbranchen som huvudsakligen arbetar med fönstermontage men vi sanerar även asbest vid behov. Vi har en egen plåtverkstad där vi tillverkar bl a bleck, lister och isolerkassetter. Företaget är i en expansionsfas och utvecklas med både egen personal och underentreprenörer.
Lyel ligger i Motala och har i nuläget drygt 20 anställda fördelat på kontor, resemontörer och verkstadspersonal. Lyel har funnits sedan 2005 och beräknas i år omsätta ca 70 miljoner kronor. Vi söker nu fler montörer för att förstärka vårt team.

Du kommer ha ett nära samarbete med våra projektledare.
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av fönstermontage. Komprimerad arbetstid och att bo borta i veckorna kan förekomma.
Vi söker dig som är noggrann och ambitiös och har lätt för att ta egna initiativ. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. En positiv attityd och arbetsglädje värderas högt av oss, din personlighet är viktig. Arbetet kan vi lära dig. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser även team som redan arbetar tillsammans som sökanden samt nya underentreprenörer.

Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
Bygg/montage
Arbete med handverktyg
Plåtarbeten
Snickeri
Heta arbeten

Omfattning - Heltid, dagtid
Timlön - enligt avtal

Tillträde enligt överenskommelse
Tjänsten inleds med provanställning 6 månader

Har du frågor eller funderingar hör av dig till Robert Lyngmo 0141-47 10 01, robert@lyel.se 

Skicka din ansökan till: ansokan@lyel.se