Fönstermontage

Vi utför kompletta fönstermontage med måttanpassade fönster som tillverkas i Sverige.
Under ett pågående fönsterbyte har vi försökt minimera problem och långa ledtider genom att tillverka all plåt själva och hålla ett väldigt stort lager av invändiga listverk och montagematerial då bygghandeln ofta har ett väldigt begränsat lager.
Vi tar fram den bästa tekniska lösningen för er fastighet och energiönskemål som vi sedan kan modifiera tillsammans med er efter tycke, smak och plånbok.
Vi är väldigt noga med att dokumentera allt innan och efter fönsterbytet. Även saker utanför fönsterbytet som kan vara en risk för er fastighet i framtiden som kan vara bra att känna till.
 

Asbestsanering

Vi sanerar asbest både inom och utomhus. I samband med ett fönsterbyte förekommer det mest utomhus. Det kan vara allt ifrån asbestfog runt fönstren till rena eternitskivor. Misstänker ni asbest i er fastighet hjälper vi till med provtagning
 

Byggplåt

Vi har en komplett plåtverkstad där vi tillverkar all plåt själva. Plåtarbetet är ofta något som är ett problem och släpar i många projekt, detta har vi minimerat genom att göra det helt själva.
Lyel tillverkar tex bleck, lister och isolerkassetter för bättre isolervärden. Vi förstyvar även slät plåt och bygger utfackningsväggar.
Maskinparken består av klippsträcka, kantvik, gradsax, plåtförstyvare, bleckstans och kantbockmaskin.